Madam Stoltz, Bambus kurv, sort, Ø32xH42 cm

274 kr.
Vejl. pris 456 kr.
Ikke på lager

Flot kurv i bambus fra Madam Stoltz.
Kurven har et rigtig fint mønster, kurven er fast i materialet, så den falder ikke sammen.
Den kan burges til skjler til en plante, eller til opbevaring af avisen, plaider, legetøj osv.

Kurvene er i fremstillet i natur materiale, så de kan variere i størrelse og farve.

MÅL:
Højde: 42 cm
Diameter: 32 cm

MATERIALER:
Bambus

FARVE:
Sort

MADAM STOLTZ:
Pernille Stoltz driver Madam Stoltz i et partnerskab med sin mand Peter Bundgaard. Pernille er designeren og ansvarlig for kontakten til leverandørerne i Indien og Kina. Peter passer på logistikken og økonomien.
Madam Stoltz er specialiseret i interiørdekoration · fra tekstiler til industrielle møbler og lamper, fra praktisk tilbehør til hyggelige behov. Madam Stoltz-produkterne sælges i butikker overalt i Europa. Inspirationen til navnet MADAM STOLTZ kommer fra Indien · som så meget andet i Pernille Stoltz 'liv.

 

 

Fragt 29 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

Madam Stoltz

Madam Stoltz udvalg af farverige dog balancerede og jordnære produkter er inspireret af kontrasten mellem Indien og Bornholm. Det skaber en skøn, hyggelig og balancerede stemning, der emmer af boheme både inde og ude. Flere af produkterne er unikke, da de er håndlavet i Indien, hvilket også er med til at bringe produkterne et strejf af varmere himmelstrøg.