Opret bruger

Opret med email

Make a Smile Brødrene Clemensen Plakat

Make a smile er en non-profit støttekampagne i samarbejde med børneafdelingen på Aalborg Sygehus og desaGraf plakat shop og overskuddet går direkte til Børneafdelingen.

Dette er et helt særligt ekstra stort format som der kun laves én af!

Tegningerne er lavet af de indlagte børn og deres familie og er derefter produceret i et begrænset nummeret antal af 25 eksemplarer af hver tegning, i størrelsen 50×70. De udvalgte tegninger er blevet lavet af brødrene Clemmensen. Det er Mason på 7 år, Milliam på 5 år og Millads på 3 som har lavet tegningerne. Millads fik i Maj 2019 konstateret leukæmi og er stadig i behandling.
Ved køb af disse plakater hjælper du med at støtte børneafdelingen og børn som Millads og ikke mindst deres familie. 

Hver plakat er trykket i et oplæg på 25 plakater, hvor en af hver er doneret direkte til familien som tak for bidraget af tegningerne og der er doneret et sæt til børneafdelingen, som de har hængende – så der er altså kun 23 af hver i frit salg, så det er med at være hurtig.

Plakatbeskrivelse

Svært ved at vælge mellem Make a smile plakaterne?

Vi kunne simpelthen ikke finde ud af hvilken en af plakaterne vi bedst kunne lide, derfor har vi lavet et sammendrag af alle brødrenes tegninger på én plakat.

Denne plakat syntes vi repræsentere noget helt særligt, nemlig familie, kærlighed og sammenhold og det er præcis det indtryk vi fik af familien. Vi er så beæret over at de midt i alt hvad de går gennem både op og nedture, vælger at bruge overskud som de ikke burde have på at hjælpe andre! I er noget helt særligt alle sammen. 

Desværre er familien ikke alene om at stå i en svær situation, det er der desværre mange som oplever og det er det der har motiveret os til lave denne kampagne. Vi håber I alle vil støtte og dele budskabet, så vi måske har mulighed for at lave sådan et tiltag igen!

Du støtter børneafdelingen i Aalborg med 299kr. ved køb af denne plakat.

 

Titlen på billedet hedder “Broderskab – kærlighed – familie.”

 

 

Udbyder:

desaGraf

Vurdering:

1.800,-

Tid tilbage:

Solgt

TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL