Menu Echasse Vase, Small, clear/bronzed brass, H25 cm

950 kr.
Vejl. pris 1.299 kr.
Ikke på lager

Échasse Collection genopfinder den klassiske elegance af glasvaser og skåle og bringer en minimalistisk silhuet med en fornem, legende kant til moderne og traditionelle rum. Theresa Rands legende koncept tolker smukt ordet “échasse”: fransk for “stylts”. De slanke, stilte-lignende støtteben ophænger delvist glasformerne, hvilket skaber en følelse af lethed og samtidig sikrer stabilitet.

Échasse-vasen-Det første stykke i den nu ikoniske samling blev inspireret af laboratorierør. Den dråbeformede form er lige så elegant, når man holder blomster på et skrivebord, stuegulv eller natbord, som når den ikke er fyldt. Versionen af ​​røget glas med ben i børstet messing fås i tre størrelser. Glassets unikke farvegradienter giver designet dybde og kontrast mod benenes rene linjer. Den mindste vase fås nu med klart glas og ben af ​​messing i messing; en klassisk parring, der komplementerer enhver interiørpalet, i en størrelse, der er ideel til mere kompakte rum.


STØRRELSE:
Diameter: 15 cm
Højde: 25 cm

MATERIALE:
Glas

FARVE:
Clear/bronzed brass

Spørg eksperterne
Spørg eksperterne
Vi har håndplukket de produkter du finder på vores shop. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til et produkt. Vi hjælper gerne.
Loui & Sanne
22 35 04 52 | ss@odendo.dk
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

Menu

Menu designer og producerer produkter i et moderne design, som kan holde til at blive brugt i hverdagen og i materialer i høj kvalitet. Menu ønsker at imødekomme forbrugernes behov med smukke løsninger. Menu designer møbler, belysning og andet boliginteriør, som i dag kan findes over alt i verden.