Mette Ditmer, ATTITUDE dispenser, sienna rød, H7,5 x Ø8,5 cm

166 kr.
Vejl. pris 350 kr.
På lager
ATTITUDE er en udtryksfuld serie til badeværelset, som er lavet med stenpulver. De afrundede former afsluttes af en rillet base, som giver produkterne et let udtryk. Marmoreffekten er håndlavet, hvilket gør hver enkelt produkt unikt. Således vil din vare ikke se nøjagtig ud, som det du ser på billederne.

MÅL:
H7,5 x Ø8,5 cm

MATERIALE:
Stone resin, sort metal

FARVE:
Sienna rød
Spørg eksperterne
Spørg eksperterne
Vi har håndplukket de produkter du finder på vores shop. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til et produkt. Vi hjælper gerne.
Loui & Sanne
22 35 04 52 | ss@odendo.dk
Fragt 29 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

Mette Ditmer

Accessoires til badeværelset og boliginteriør til soveværelset har været et fokuspunkt i Mette Ditmers produktsortiment. Med et ønske om at skabe wellness i hverdagen, designes produkterne i skandinaviske farver og tidløst design. Produkterne inspireres af tidens trends og tendenser, der med et twist tilpasses Mette Ditmers univers. Hjemmet skal afspejle ens personlighed og være det sted, hvor man kan trække sig tilbage og lade op. Mette Ditmers produkter skal inspirere til at finde den indretningsstil, som kan få en til netop det.