Mette Ditmer, GEO bademåtte, karry, 50 x 80 cm

78 kr.
Vejl. pris 140 kr.
1 på lager
GEO-serien er lavet med en høj-lav vævningsteknik, hvor den sekskantede form deles i to halvdele. Det giver et næsten tredimensionelt, grafisk mønster med en lys og en mørk halvdel. Til serien fås også matchende håndklæder i tre størrelser. Bademåtten er fremstillet i 100% ØkoTex-certificeret bomuld, hvilket giver en enestående blødhed og god sugeevne.

MÅL:
50 x 80 cm

MATERIALE:
100% bomuld, oeko-tex certificeret

FARVE:
Karry
Spørg eksperterne
Spørg eksperterne
Vi har håndplukket de produkter du finder på vores shop. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til et produkt. Vi hjælper gerne.
Loui & Sanne
22 35 04 52 | ss@odendo.dk
Fragt 29 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

Mette Ditmer

Accessoires til badeværelset og boliginteriør til soveværelset har været et fokuspunkt i Mette Ditmers produktsortiment. Med et ønske om at skabe wellness i hverdagen, designes produkterne i skandinaviske farver og tidløst design. Produkterne inspireres af tidens trends og tendenser, der med et twist tilpasses Mette Ditmers univers. Hjemmet skal afspejle ens personlighed og være det sted, hvor man kan trække sig tilbage og lade op. Mette Ditmers produkter skal inspirere til at finde den indretningsstil, som kan få en til netop det.