Mette Ditmer, VENUS kosmetikpung, florida/lavendel, 23 x17 cm

169 kr.
Vejl. pris 300 kr.
På lager
VENUS-serien er skabt af smukke, karakteristiske gobelin-stoffer med markante mønstre, blød velour i støvet farvemix, gyldne messing-lynlåse og kontrastfarvet fór, som fuldender det feminine indtryk. Taskerne kan mixes og matches på smukkeste vis efter smag og behag. Kosmetikpungen er velegnet, ikke bare til make-up, men også som en lille taske til telefon, mønter og nøgler. 

MÅL:
23 x17 cm

MATERIALE:
Polyester/bomuld

FARVE:
Florida/lavendel
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
Mette Ditmer

Mette Ditmer

Accessoires til badeværelset og boliginteriør til soveværelset har været et fokuspunkt i Mette Ditmers produktsortiment. Med et ønske om at skabe wellness i hverdagen, designes produkterne i skandinaviske farver og tidløst design. Produkterne inspireres af tidens trends og tendenser, der med et twist tilpasses Mette Ditmers univers. Hjemmet skal afspejle ens personlighed og være det sted, hvor man kan trække sig tilbage og lade op. Mette Ditmers produkter skal inspirere til at finde den indretningsstil, som kan få en til netop det.