Muubs, Riva, Sofa, Polyrattan, Metal, Valnød, Sort, L: 152 H: 80 D: 74 cm

3.000 kr.
Vejl. pris 5.999 kr.
Ikke på lager

 

Et udendørs loungeområde kan udvide hjemmet i sommermånederne, og med Riva sofaen kan du skabe et hyggeligt hjørne og nyde fritiden. 

Sofaen er letvægt, praktisk og har et enkelt smukt udtryk. 

Med sofaen medfølger der hynde, som er vandafvisende.


MÅL:

Højde: 80 cm
Længde: 152 cm
Dybde: 74 cm 

MATERIALE:
Polyrattan
Metal stel

FARVE:
Valnød/sort
Hynde: Grå

MUUBS
Muubs er en innovativ møbel- og interiør virksomhed. Muubs har specialiseret sig i at designe og producere møbler og interiør udelukkende i rå materialer.

Muubs produkterne har alle et råt og unikt urbant look, der passer ind i de fleste boligindretninger som kontrast til det minimalistiske. Muubs ønsker at udtrykke naturens kræfter og dens smukke, intense råhed.
Spørg eksperterne
Spørg eksperterne
Vi har håndplukket de produkter du finder på vores shop. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til et produkt. Vi hjælper gerne.
Loui & Sanne
22 35 04 52 | ss@odendo.dk
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

Muubs

Muubs designer og producerer møbler og boliginteriør, med et sortiment som alle består af råmaterialer. Muubs har en kærlighed til den nordiske natur og et ønske om at bevare det originale materiale og på den måde visualisere naturens smukke råhed i sine produkter. Muubs designer tidløse og funktionelle produkter og er drevet af den innovative tankegang.