Nordal, Amber sidebord, Akacietræ/Glas, 40x44x58 cm

1.350 kr.
Vejl. pris 2.615 kr.
Ikke på lager
Flot mindre bord el. sidebord fremstillet af akacietræ og med bordplade samt hylde i en skøn mørk ravgul farve. Bordets enkle og fine design samt træets glød og glaspladernes farvenuance komplementerer her hinanden på smukkeste vis. Bordet har en højde på 58 cm, og serien AMBER består også af et sofabord, et spisebord samt et vitrineskab.

MÅL:
Bredde: 40 cm
Længde: 44 cm
Højde: 58 cm

MATERIALE:
Akacie træ og glas

Farve:
Mørk ravgul og Akacie træ

NORDAL
Nordal er en familieejet virksomhed, der forener både nordisk design med østens farver og motiver, der til sidst skaber det fine Nordal univers. Kendetegnet for Nordals produkter er; Funktionalitet, personlighed og kreativitet. Og det må man sige de opfylder til fulde.

Fri fragt over 499 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

NORDAL

Nordal er en familieejet virksomhed, der forener nordisk design med østens farver og motiver, og skaber det fine Nordal univers. Kendetegnet for Nordals produkter er; Funktionalitet, personlighed og kreativitet. Og det må man sige de opfylder til fulde.