Nordal, blomsterkrukke, grå, small, H: 19 cm Ø: 13 cm

183 kr.
Vejl. pris 252 kr.
Ikke på lager

Urtepotte i metal i et elegant gråt finish.
Belagt med lak indvendig for vandtæthed - oplagt til indendørs brug


STØRRELSE:
Small:
Højde: 19 cm
Diameter: 13 cm


MATERIALE:
Aluminum 

FARVE: 
Grå

NORDAL
Nordal er en familieejet virksomhed, der forener både nordisk design med østens farver og motiver, der til sidst skaber det fine Nordal univers. Kendetegnet for Nordals produkter er; Funktionalitet, personlighed og kreativitet. Og det må man sige de opfylder til fulde.

Spørg eksperterne
Spørg eksperterne
Vi har håndplukket de produkter du finder på vores shop. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til et produkt. Vi hjælper gerne.
Loui & Sanne
22 35 04 52 | ss@odendo.dk
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

NORDAL

Nordal er en familieejet virksomhed, der forener nordisk design med østens farver og motiver, som skaber det fine Nordal univers. Ønsket fra Nordal er at skabe design, som skaber et personligt og inspirerende hjem, med en stemningsfuld atmosfære. Det som kendetegner produkter fra Nordal er funktionalitet, personlighed, kreativitet og dets rå, men samtidig elegante udtryk. Nordal ønsker at skabe design, som fortæller en historie om det hjem man indtræder og om menneskerne som bor der.