Normann Copenhagen, Pocket, vægopbevaring, pudderblå, Plastik, H:19 x L:28 x D:8,8 cm

259 kr.
Vejl. pris 269 kr.
På lager

Simon Legald lod sig inspirere af en fyldt skjortelomme i designprocessen af Pocket, og skabte dermed en alsidig væghængt opbevaringsløsning, ideel til opbevaring af små genstande i ethvert hjem. Pocket byder på utallige anvendelsesmuligheder, herunder magasinholder, planteskjuler, make-up-organizer, køkkenredskabsopbevaring, kontorartikler og meget mere. De intelligente opbevaringslommer fastgøres nemt til væggen ved hjælp af et glidebeslag, der gør det enkelt at fjerne dem for rengøring.

MÅL:
Højde:19 cm
Længde: 28 cm
Dybde: 8,8 cm

MATERIALE:
Plast

FARVE:
Lyseblå
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
Normann Copenhagen

Normann Copenhagen

Normann Copenhagen er en dansk designvirksomhed, som skaber et enkelt og tidsløst design med naturen som sin inspirationskilde. Normann Copenhagen formår gennem deres design at gøre det ordinære til noget ekstraordinært og ønsker at skabe originale og innovative produkter i et enkelt og nutidigt design. Med sit brede og voksende sortiment, er produkter fra Normann Copenhagen at finde i over 80 lande verden over.