Normann Copenhagen, Salon, bakke, grå, Birketræ, Ø: 20 cm

349 kr.
Vejl. pris 599 kr.
På lager

Salon bakkerne bringer det klassiske franske fletmønster ind i en ny sammenhæng og giver plads til materialets udsøgte egenskaber: dens formidable bæreevne og elegante udtryk, alt sammen realiseret i et enkelt design.

Den lette flet er komplementeret i Salon bakkerne af en markant kant i malet finér. Kantens glatte overflade brydes af to symmetriske udskæringer, som fungerer både som praktiske håndtag og som en dynamisk del af designet. En blanding af tidløse materialer og moderne designskabende formidler en skarp og stilfuld elegance.


MÅL:
Diamenter: 20 cm
Højde: 8 cm

MATERIALE:
Birketræ og flet

FARVE:
Grå
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
Normann Copenhagen

Normann Copenhagen

Normann Copenhagen er en dansk designvirksomhed, som skaber et enkelt og tidsløst design med naturen som sin inspirationskilde. Normann Copenhagen formår gennem deres design at gøre det ordinære til noget ekstraordinært og ønsker at skabe originale og innovative produkter i et enkelt og nutidigt design. Med sit brede og voksende sortiment, er produkter fra Normann Copenhagen at finde i over 80 lande verden over.