Opret bruger

Opret med email

Ophold for 2 personer på Best Western Hotel Hebron i København - Lynauktion

  • København
Solgt vare

Best Western Hotel Hebron er det helt rigtige valg, uanset hvad programmet i hovedstaden byder på. Med en fremragende beliggenhed i centrum af skønne København er du godt rustet til at komme nemt omkring og få udnyttet din tid bedst muligt. På hotellet kan du f.eks. leje en cykel og tage den populære havnerute langs Københavns havnefront og over de hyggelige broer ved Nyhavn og Fisketorvet. Derudover er der kort afstand til Hovedbanegården, hvor der findes bus- og S-togsforbindelser rundt i byen. Hos Best Western Hotel Hebron Copenhagen får du virkelig fuld valuta for pengene, og med komfortable og lyse værelser med gratis trådløst internet har du en god base til at arbejde, slappe af eller planlægge et spændende dagsprogram.

Det siges, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid, og det gælder også hos Hotel Hebron. Derfor er morgenmaden inkluderet i tilbuddet, og du kan regne med en lækker og veltilberedt morgenmad, så du kan få den bedste start på dagen. Om der bliver tale om servering på værelset eller i restauranten afhænger af de løbende restriktioner på området.

OPHOLDET INDEHOLDER
- Overnatning i dobbeltværelse for 2 personer
- Morgenmad

På Hotel Hebron kan du glæde dig til en hyggelig og afslappet atmosfære og til at komme “hjem” efter en lang og begivenhedsrig dag. Opstår der spørgsmål i løbet af dit ophold? Tøv ikke med at spørge det dygtige og imødekommende personale til råds.

Med et ophold på Best Western Hotel Hebron overnatter du i det centrale København, tæt på både spændende seværdigheder og offentlige transport. Uanset om du rejser hertil med fly eller tog, er det nemt at komme til hotellet. Fra Hovedbanegården er der kun 5 minutters gang, og fra Kastrup Lufthavn tager det knap 20 minutter med toget til København H.

Indløsning:
- Opholdet skal indløses senest 31/5/2021
- Opholdet kan mod et tillæg på 100.- til hotellet indløses hele 2021.
- Du booker dit ophold på info@hebron.dk
- Husk at oplyse den 4-cifret bookingkode fra certifikatet, som du modtager på mail

Du støtter med 5% af omsætningen

Du støtter:

med 5% af omsætningen

Tid tilbage:

Solgt

Højeste bud lige nu er fra:

Inge gad Schellerup

Dette produkt er allerede solgt, men du kan finde mange andre spændende produkter under udløber snart eller nyheder
TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL
Henter...