OYOY, Inka skål, karamel, porcelain - Ø18 x H7

161 kr.
Vejl. pris 179 kr.
På lager
Inka skålene er lavet i et karakteristisk og genkendeligt design. De runde håndtag gør skålen dekorativ og unik. Brug skålene til at servere snacks, nødder og slik til dine gæster. Når de ikke er i brug vil de pynte på en åben hylde. Fås i flere farver.

Egnet til fødevarebrug. Egnet til opvaskemaskine, ovn og mikroovn.

MÅL:
Ø18 x H7 cm

MATERIALER:
100% Porcelain

FARVE:
Karamel

OYOY
Mere end blot et designmærke er OYOY til moderne familier i søgen efter at genkalde barndomsminder og skabe nye.
Designerne er klassiske, funktionelle og langvarige med unikke detaljer og lokkende farvekombinationer. Produkterne er påvirket af traditionelt skandinavisk design og er redesignet til barndomsminder. Baseret på disse minder er der skabt unikke produkter med fokus på form og form møde funktionalitet.
Fri fragt over 499 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

OYOY

OYOY er mere end blot et designmærke. Faktisk er OYOY det perfekte valg til den moderne familie, der både er til klassisk dansk design, farver og mønstre. De enkle designs og æstetiske materialevalg, skaber en rød tråd gennem hele OYOY's sortiment. Mønstrer og farver går igen, og det er derfor nemt at genkende et OYOY design.