OYOY, Kalenderlys, lavendel/amber, H26 X Ø5,5 cm

59 kr.
Vejl. pris 129 kr.
Ikke på lager

Kalenderlys er en tradition i Danmark, hvor man tænder et lys hver dag i december indtil juleaften. Kalenderlys er ofte dekoreret med forskellige farver og dufte for at skabe en hyggelig atmosfære i hjemmet. Et populært valg er Kalenderlys i Lavendel/Amber fra OYOY, som har dimensioner på H26 x Ø5,5 cm.

Dette kalenderlys har en smuk kombination af lavendel- og ravduft, der vil fylde dit hjem med en beroligende og varm atmosfære. Den er også dekoreret med fine, farverige striber, der passer perfekt ind i enhver juleindretning.

OYOY er kendt for at lave kvalitetsprodukter og dette kalenderlys er ingen undtagelse. Det er lavet af højkvalitets materialer og vil brænde jævnt og langsomt, så du kan nyde duften og atmosfæren i dit hjem i hele december måned.

Så hvis du leder efter en smuk og velduftende måde at tælle ned til jul på, er Kalenderlys i Lavendel/Amber fra OYOY et fremragende valg.MÅL:
 H26 X Ø5,5 cm

MATERIALE:
100% Paraffin

FARVE:
Lavender / Amber
Spørg eksperterne
Spørg eksperterne
Vi har håndplukket de produkter du finder på vores shop. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til et produkt. Vi hjælper gerne.
Loui & Sanne
22 35 04 52 | ss@odendo.dk
Fragt 29 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

OYOY

OYOY er mere end blot et designmærke. Faktisk er OYOY det perfekte valg til den moderne familie, som både er til klassisk dansk design, farver og mønstre inden for bolig interiør. De enkle designs og æstetiske materialevalg, skaber en rød tråd gennem hele OYOY's sortiment. Mønstrer og farver går igen, og det er derfor nemt at genkende et OYOY design. OYOY laver produkter til store og små, som skaber gode rammer for familiens hverdagsliv, med fokus på funktionalitet, kreativitet og en legende tilgang.