OYOY, Niji mini håndklæde, Clay, bomuld - H58 x W38 cm

36 kr.
Vejl. pris 119 kr.
Ikke på lager

De bløde Niji Mini Håndklæder er i økologisk bomuld og er et must-have i hvilket som helst køkken. De lækre Mini Håndklæder er et praktisk element i køkkenet, som samtidig giver farve til rummet med sine komplementære farver.

MÅL:
H58 x W38 cm

MATERIALER:
100% Økologisk Bomuld

FARVE:
Clay

Spørg eksperterne
Spørg eksperterne
Vi har håndplukket de produkter du finder på vores shop. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til et produkt. Vi hjælper gerne.
Loui & Sanne
22 35 04 52 | ss@odendo.dk
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

OYOY

OYOY er mere end blot et designmærke. Faktisk er OYOY det perfekte valg til den moderne familie, som både er til klassisk dansk design, farver og mønstre inden for bolig interiør. De enkle designs og æstetiske materialevalg, skaber en rød tråd gennem hele OYOY's sortiment. Mønstrer og farver går igen, og det er derfor nemt at genkende et OYOY design. OYOY laver produkter til store og små, som skaber gode rammer for familiens hverdagsliv, med fokus på funktionalitet, kreativitet og en legende tilgang.