OYOY, Nuku sengetøj voksen, ice blue, bomuld - ekstra længde

368 kr.
Vejl. pris 799 kr.
1 på lager

Sov med stil, med det enkle og ikke mindst luksuriøse Nuku Sengetøj.
Sengetøjet er lavet af 100% økologisk bomuldspercale, hvilket gør at det har en let struktur, som giver en smuk og elegant opredning. Sengetøjet lukkes med knapper i resin.

Nuku Sengetøjet findes i fire størrelser og farver, så hele familien kan få glæde af det. Vores Nuku Sengetøj med ekstra længde er til dig der ønsker et længere dynebetræk.

MÅL:
H220 x W140 cm / H60 x W63 cm

MATERIALER:
100% Økologisk Bomuld

FARVE:
Ice blue

OYOY
Mere end blot et designmærke er OYOY til moderne familier i søgen efter at genkalde barndomsminder og skabe nye.
Designerne er klassiske, funktionelle og langvarige med unikke detaljer og lokkende farvekombinationer. Produkterne er påvirket af traditionelt skandinavisk design og er redesignet til barndomsminder. Baseret på disse minder er der skabt unikke produkter med fokus på form og form møde funktionalitet.
Fri fragt over 499 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

OYOY

OYOY er mere end blot et designmærke. Faktisk er OYOY det perfekte valg til den moderne familie, der både er til klassisk dansk design, farver og mønstre. De enkle designs og æstetiske materialevalg, skaber en rød tråd gennem hele OYOY's sortiment. Mønstrer og farver går igen, og det er derfor nemt at genkende et OYOY design.