OYOY, Pin knager, 2 stk., egetræ, mørk, Ø4 x H3,5 cm

109 kr.
Vejl. pris 249 kr.
Ikke på lager

OYOY Pin knager er en stilfuld og praktisk løsning til at organisere dit rum. Denne pakke indeholder 2 knager lavet af egetræ med en mørk finish, der tilføjer en naturlig elegance til enhver indretning.

Hver knage har en diameter på 4 cm og en højde på 3,5 cm, hvilket gør dem kompakte og diskrete samtidig med, at de tilbyder en praktisk opbevaringsløsning til dine små genstande som nøgler, smykker eller tasker. Den mørke farvetone på egetræet giver en sofistikeret kontrast til væggen og skaber en fin balance mellem funktionalitet og æstetik.MÅL:
Ø4 X H3,5

MATERIALE:
Egetræ

FARVE:
Mørk
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
OYOY

OYOY

OYOY er mere end blot et designmærke. Faktisk er OYOY det perfekte valg til den moderne familie, som både er til klassisk dansk design, farver og mønstre inden for bolig interiør. De enkle designs og æstetiske materialevalg, skaber en rød tråd gennem hele OYOY's sortiment. Mønstrer og farver går igen, og det er derfor nemt at genkende et OYOY design. OYOY laver produkter til store og små, som skaber gode rammer for familiens hverdagsliv, med fokus på funktionalitet, kreativitet og en legende tilgang.