OYOY, Tiny Inka fad, Clay, Silikone, H2 x L27,5 x W12 cm

49 kr.
Vejl. pris 99 kr.
3 på lager
Tiny Inka serien er en serie designet til de mindste i familien. Serien er lavet af silikone og er derfor et praktisk element i en travl hverdag. I serien finder du små kopper, skåle og fade i søde, nedtonede farver. Server frugt eller snacks på det lille fad i clay eller brug det i køkkenet med dit salt og peberkværn på. Serien er fødevaregodkendt, tåler opvaskemaskine og mikroovn.

MÅL:
H2 x L27,5 x W12 cm

MATERIALE:
Silikone

FARVE:
Clay
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
OYOY

OYOY

OYOY er mere end blot et designmærke. Faktisk er OYOY det perfekte valg til den moderne familie, som både er til klassisk dansk design, farver og mønstre inden for bolig interiør. De enkle designs og æstetiske materialevalg, skaber en rød tråd gennem hele OYOY's sortiment. Mønstrer og farver går igen, og det er derfor nemt at genkende et OYOY design. OYOY laver produkter til store og små, som skaber gode rammer for familiens hverdagsliv, med fokus på funktionalitet, kreativitet og en legende tilgang.