OYOY, Toppu potte lille, grå/antracit, stentøj - Ø10 x H15

255 kr.
Vejl. pris 449 kr.
På lager

Smuk Tuppu potte med et grafisk og stilfuldt design. Det stribede design i de mørke farver giver et flot grafisk spil til indretningen. Potten kan stå i vindueskarmen eller på en hylde og kan med fordel bruges til en flot grøn plante.

MÅL:
Ø10 x H15 cm

MATERIALER:
100% Stentøj

FARVE:
Grå / Antracit
Spørg eksperterne
Spørg eksperterne
Vi har håndplukket de produkter du finder på vores shop. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til et produkt. Vi hjælper gerne.
Loui & Sanne
22 35 04 52 | ss@odendo.dk
Fragt 29 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

OYOY

OYOY er mere end blot et designmærke. Faktisk er OYOY det perfekte valg til den moderne familie, som både er til klassisk dansk design, farver og mønstre inden for bolig interiør. De enkle designs og æstetiske materialevalg, skaber en rød tråd gennem hele OYOY's sortiment. Mønstrer og farver går igen, og det er derfor nemt at genkende et OYOY design. OYOY laver produkter til store og små, som skaber gode rammer for familiens hverdagsliv, med fokus på funktionalitet, kreativitet og en legende tilgang.