Opret bruger

Opret med email

X-TRA-75-75 dansk designet spisebord i valnød fra PBJ Designhouse - 180x100 cm

SE ALLE AUKTIONER FRA DENNE UDBYDER HER

Byd på dette dansk designede valnødde spisebord fra PBJ Designhouse.

Med X-TRA spisebordet får du lidt ekstra håndværk, ekstra finish og ekstra bordplads, takket være 180 cm i længden og mulighed for udvidelser og opbevaring i midten(eksklusiv tillægsplader). Ekstra arkitektoniske detaljer som den elegante flydende bordplade, facetkanter, fingersamlinger i benene og ét stilfuldt design. 


Du får et dansk arktiektdesignet møbel af Michael H. Nielsen med plads til hele familien. 

 

MÅL:
Højde: 73 cm
Længde: 180 cm
Bredde: 100 cm

MATERIALER:
Benene er i eksklusivt massivt valnøddetræ og bordpladen er i samme eksklusive finer valnøddetræ, som er behandlet med en klar olie for at beholde valnøddens varme glød.
PLEJE & VEDLIGEHOLDESE:

Vedligeholdelse: I henhold til at det er eksklusiv valnøddetræ, som står med en olieret varm glød. Skal bordet vedligeholdes med en klar olie. 

Pleje: Træoverfladerne plejes bedst med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. (se yderligere i medfølgende pleje & vedligeholdelses anvining med produkterne.)PBJ Designhouse - WOOD AND VISION:
Siden 1968 har PBJ Designhouse haft tradition for at bringe møbelarkitekter og snedkere sammen. Det har gjort virksomheden til eksponent for stolte danske møbeltraditioner – for når kreativitet, kvalitet og håndværk forenes, løftes resultatet til nye højder. 

Med afsæt i vores Wood and Vision-filosofi kombinerer vi godt møbelhåndværk med forfriskende funktionalitet, markant formsprog og stærke ideer. Vores kompetencer spænder fra træ, finér og malede overflader til en nysgerrig og ofte utraditionel anvendelse af blandt andet laminater, linoleum og polstring på stole.

ALLE SPØRGSMÅL TIL DETTE PRODUKT SKAL SKE GENNEM ODENDOS KUNDESERVICE.

Indløsning:
- Produktet sendes automatisk til den oplyste adresse.
- Forventet leveringstid: 5-10 hverdage.
- Omkring ferier og helligdage kan der forekomme forskydninger i leveringstiden.
- Produktnummer: Q-71018075075 X-TRA valnød 180x100 cm.

Du støtter med 5% af omsætningen

Du støtter:

med 5% af omsætningen

Normalpris:

13.899,-

Bud:

5.999,-

Tid tilbage:

 

Levering:
399,-
Henter...