Opret bruger

Opret med email

ROUND dansk designet spisebord fra PBJ Designhouse

SE ALLE AUKTIONER FRA DENNE UDBYDER HER

Byd på ROUND det moderne og minimalistiske danske designer spisebord fra PBJ Designhouse.

ROUND spisebordet er et lille moderne rundt spisebord med mulighed for udtræk i midten, som udvider bordet med 55 cm til en oval form. Spisebordet er inklusiv en tillægsplade.

ROUND er et dansk designet spisebord med opmærksomhed på de moderne linier og funktionalitet, som passer ind i det moderne og mindre hjem. Det er flot og let i designet med de elegante lette profiler og massive tilspidsede ben samt med en lækker massiv træbordkant.


Dette bord er til 4 personer og udtrukket kan der være 6 personer.

MÅL:
Højde: 73 cm
Diameter uden tillægspladen: 105 cm
Udtrukket længde: 160 cm (Tillægspladen er 55 cm)

MATERIALE:
Bordkanten og benene består af eksklusivt massivt valnødde træ i naturolie. Bordpladen er det slidstærke og vedligeholdelses nemme hvide højtryks laminat. Dette skaber et eksklusivt look med valnøddens varme glød, som stadig har den praktiske topplade i brug.

PLEJE & VEDLIGEHOLDESE:

Pleje:

Træoverfladerne plejes bedst med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. Bordpladen er i HPL laminat og kan plejes med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. Der kan også anvendes et par dråber sulfo til at begynde med. Der kan med fordel også anvendes laminatrens, som er specielt beregnet til dette produkt.

Vedligeholdelse:

I henhold til det eksklusive valnøddetræ, som står med en olieret varm glød. Skal valnøddetræet vedligeholdes med en klar olie efter behov.

Se yderligere i medfølgende pleje & vedligeholdelses anvisning med produkterne.


PBJ Designhouse - WOOD AND VISION:
Siden 1968 har PBJ Designhouse haft tradition for at bringe møbelarkitekter og snedkere sammen. Det har gjort virksomheden til eksponent for stolte danske møbeltraditioner – for når kreativitet, kvalitet og håndværk forenes, løftes resultatet til nye højder. 

Med afsæt i vores Wood and Vision-filosofi kombinerer vi godt møbelhåndværk med forfriskende funktionalitet, markant formsprog og stærke ideer. Vores kompetencer spænder fra træ, finér og malede overflader til en nysgerrig og ofte utraditionel anvendelse af blandt andet laminater, linoleum og polstring på stole.ALLE SPØRGSMÅL TIL DETTE PRODUKT SKAL SKE GENNEM ODENDOS KUNDESERVICE.

Indløsning:
- Produktet sendes automatisk til den oplyste adresse.
- Forventet leveringstid: 4-6 uger.
- Omkring ferier og helligdage kan der forekomme forskydninger i leveringstiden.
- Produktnummer: 720105-75-101 ROUND spisebord inkl. tillægsplade i vølnød med hvid HPL

Du støtter med 5% af omsætningen

Du støtter:

med 5% af omsætningen

Normalpris:

9.999,-

Bud:

4.999,-

Tid tilbage:

5 dag(e) 03 : 03 : 52

eller del betalingen op med
Levering:
399,-
TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL
Henter...