Opret bruger

Opret med email

ROUND dansk designet sofabords sæt fra PBJ Designhouse

SE ALLE AUKTIONER FRA DENNE UDBYDER HER

Byd på dette flotte dansk designede ROUND sofabords sæt fra PBJ Designhouse.

Dette ROUND sofabords sæt består af ROUND-90 og det mindre ROUND-60, som enden kan stå separat eller anvendes som et samlet sæt.

Disse sofaborde er en del ROUND kollektionen, som er dansk designet i et lækkert og alsidigt design, som passer ind i de fleste hjem i udtryk og med mulighederne for forskellige sammensætninger.
Det store sofabord har en diameter på 90 cm bordplade og det mindste af dem en bordplade diameter på 60 cm i det praktiske og nemme hvide laminat. De er begge med kurvet malet kant i sort og tre massive tilspidsede sorte egeben. 

MÅL:
ROUND-90-rød

Højde: 48 cm
Diameter: 90 cm
Ben: 4 stk.

ROUND-60

Højde: 44 cm
Diameter: 60 cm
Ben: 3 stk.


MATERIALE:
Benene er i massiv eg behandlet med en mat sort farve og miljø-lak, hvilket fremhæver egestrukturen og samtidigt gør træet vedligeholdelsesfrit. 
Bordpladerne er i det funktionelle og anvendelsesnemme HPL laminat(højtrykslaminat), som er slidstærk og praktisk i brug.FARVE:
De massive ben og bordkanterne er i mat sort egetræ. Den ene bordplade er i hvid og den anden i en rød HPL laminat.

VEDLIGEHOLD & PLEJE:

Pleje:

Træoverfladerne plejes bedst med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. Bordpladen er i det praktiske HPL laminat og det kan dermed plejes med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. Der kan også anvendes et par dråber sulfo til at begynde med. Der kan dertil med fordel også anvendes laminatrens, som er specielt beregnet rengøringsmiddel til dette produkt.

Vedligeholdelse:

I henhold til træet er lakeret er det vedligeholdelsesfrit og skal dermed ikke olieres eller lakeres efterfølgende. Dette produkt er dermed vedligeholdelsesfrit.


PBJ Designhouse - WOOD AND VISION:
Siden 1968 har PBJ Designhouse haft tradition for at bringe møbelarkitekter og snedkere sammen. Det har gjort virksomheden til eksponent for stolte danske møbeltraditioner – for når kreativitet, kvalitet og håndværk forenes, løftes resultatet til nye højder. 

Med afsæt i vores Wood and Vision-filosofi kombinerer vi godt møbelhåndværk med forfriskende funktionalitet, markant formsprog og stærke ideer. Vores kompetencer spænder fra træ, finér og malede overflader til en nysgerrig og ofte utraditionel anvendelse af blandt andet laminater, linoleum og polstring på stole.


ALLE SPØRGSMÅL TIL DETTE PRODUKT SKAL SKE GENNEM ODENDOS KUNDESERVICE.

Indløsning:
- Produktet sendes automatisk til den oplyste adresse.
- Forventet leveringstid: 5-10 hverdage.
- Omkring ferier og helligdage kan der forekomme forskydninger i leveringstiden.
- Produktnummer: 601090-09-rød + 87-48 cm (4 stk.) & 601060-09-101+ 87-44 cm(3 stk..) - ROUND sofabords sæt

Du støtter med 5% af omsætningen

Du støtter:

med 5% af omsætningen

Normalpris:

7.349,-

Bud:

2.099,-

TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL