Opret bruger

Opret med email

SAIL JIB-75-75 dansk designet sofaborde fra PBJ Designhouse

SE ALLE AUKTIONER FRA DENNE UDBYDER HER

Byd på dette flotte dansk designede SAIL JIB sofabord fra PBJ Designhouse.

Dette SAIL JIB sofabord er en del SAIL kollektionen, som er dansk arkitektdesignet i et lækkert og dynastisk design, som passer ind i de fleste hjem.
Sofabordet har en jib-formet bordplade i den lækre valnøddeoverflade. Dertil har den en facetkant og tre massive tilspidsede valnøddeben. 

Dette sofabord er til de personer, som gerne vil have naturen, det organiske samt danske arkitektettegnede møbler i deres hjem. 


MÅL:
SAIL JIB

Højde:44 cm
Længde: 100 cm
Bredde: 57 cmMATERIALE:
Benene er i massiv valnød med finer kant og topplade. Hele bordet er behandlet med klar olie, hvilket fremhæver den naturlige valnødde struktur og varme glød. 

FARVE:
Bordet er i olieret valnød.

VEDLIGEHOLD & PLEJE:

Pleje:

Træoverfladerne plejes bedst med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. Bordpladen er i HPL laminat og kan plejes med en blød, hårdt opvredet klud efterfulgt af en aftørring med en tør klud. Der kan også anvendes et par dråber sulfo til at begynde med. Der kan med fordel også anvendes laminatrens, som er specielt beregnet til dette produkt.


Vedligeholdelse:

I henhold til det eksklusive valnøddetræ, som står med en olieret varm glød. Skal valnøddetræet vedligeholdes med en klar olie efter behov.

Se yderligere i medfølgende pleje & vedligeholdelses anvisning med produkterne.PBJ Designhouse - WOOD AND VISION:
Siden 1968 har PBJ Designhouse haft tradition for at bringe møbelarkitekter og snedkere sammen. Det har gjort virksomheden til eksponent for stolte danske møbeltraditioner – for når kreativitet, kvalitet og håndværk forenes, løftes resultatet til nye højder. 

Med afsæt i vores Wood and Vision-filosofi kombinerer vi godt møbelhåndværk med forfriskende funktionalitet, markant formsprog og stærke ideer. Vores kompetencer spænder fra træ, finér og malede overflader til en nysgerrig og ofte utraditionel anvendelse af blandt andet laminater, linoleum og polstring på stole.


ALLE SPØRGSMÅL TIL DETTE PRODUKT SKAL SKE GENNEM ODENDOS KUNDESERVICE.

Indløsning:
- Produktet sendes automatisk til den oplyste adresse.
- Forventet leveringstid: 5-14 hverdage.
- Omkring ferier og helligdage kan der forekomme forskydninger i leveringstiden.
- Produktnummer: 60210175075/60210075075. SAIL JIB-75-75 og SAIL STEL-75v-44 cm 3. stk.

Du støtter med 5% af omsætningen

Du støtter:

med 5% af omsætningen

Normalpris:

4.499,-

Bud:

1.299,-

TIP DINE VENNER OM DENNE FANTASTISKE HANDEL