Spring Copenhagen, Cover Up GU10, fatning, hvid, h: 6 cm

157 kr.
Vejl. pris 249 kr.
Ikke på lager

I hjertet af vores lampe- og belysningsunivers finder du Cover Up E27 og GU10-fatningerne.

Du kan vælge, hvilken Cover Up-variant, du vil matche din lampe med – eller simpelthen bruge den stilfulde fatning alene med en lyspære. Cover Up E27 og Cover Up GU10 kan bruges som selvstændige lyskilder og lamper, i sæt eller som fatninger i andre pendler. Alle fatningssæt inkluderer en aluminiumsring med børstet messing-finish, som kan sættes på og fjernes, helt som det passer dig.

Vedligehold: Sluk altid lyset og tag stikket ud af stikkontakten, inden du rengør fatningen. Rens kun fatningen med en blød, tør klud. Brug ikke rengøringsmidler med kemikalier eller skuremidler og undgå at bruge vand til at rengøre fatningen.MÅL:
Højde: 6 cm
Diameter: 4 cm

Vægt: 182 g

MATERIALE:
Silikone

FARVE:
Hvid

Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
Spring Copenhagen

Spring Copenhagen

Spring Copenhagen er en dansk designvirksomhed som tager afsæt i skandinavisk design. Spring Copenhagen har et ønske om at skabe produkter til hverdagsbrug og som kan være med til at inspirere til et bedre hverdagsliv. Med brugbare og tidløse produkter fra Spring Copenhagen er der mulighed for at skabe smukke omgivelser. Produkterne er af god kvalitet, godt håndværk og har gode fortællinger.