Tubo bordlampe i hvid fra Columbine - H: 23 x D: 20 cm

Udløber om:
0 dage 0 timer 0 min 0 sek
Højeste bud lige nu er fra Signe Barfoed
Bud: 146 kr.
Vejl. pris 799 kr.
Der tillægges 2,85% til vinderprisen (minimum 5 kr.) Gebyret dækker håndteringsomkostninger ifm salget, samt giver ekstra dækning i tilfælde af leveringsproblemer fra eksterne samarbejdspartnere.
Sammenlægning af fragt er muligt Efter vundet auktion, kan du i forbindelse med betaling vælge at parkere din ordre. Det giver dig mulighed for at vinde flere auktioner (hvor "Sammenlægning af fragt er muligt" fremgår) og få det hele tilsendt samlet og kun betale for fragt en gang. Det er også muligt at tilføje produkter fra vores designshop i samme kurv.
Levering & afhentning
Levering fra 39 kr.
Afhentning: Odendo, Niels P Thomsens Vej 3, 7500 Holstebro
Kan vi tænde lyset? Fordi Tubo bordlampen fra Leitmotiv fortjener et øjeblik i rampelyset. Dens lys er lige så blød som dens robuste ydre. Perfekt til dit natbord, i et læsehjørne eller bare på et sidebord som stemningslys. Tuboen fås i fire farver: mat sort, mat junglegrøn, mat varm grå og mat hvid.

MÅL:
H: 23 x D: 20 cm

MATERIALE:
Metal

FARVE:
Hvid
Fragt 39 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her
Columbine

Columbine

Columbine ApS blev grundlagt i 2002 og tilbyder et bredt udvalg af produkter. Hos Columbine er kunden altid i centrum og der bestræbes altid efter at imødekomme kundernes ønsker og behov. Columbines produkter er ekstraordinære og ikke nogle der ses i enhver butik.