WOUD, Herringbone, pude, blå, L: 62 cm

300 kr.
Vejl. pris 599 kr.
5 på lager

Herringbone puden fra WOUD er en del af Weave kollektionen, der er designet med vægt på klassiske vævemønstre. Serien består af tre forskellige mønstre; Diamant, Harringbone og Canvas. Pudernes fyld er lavet af genanvendte plastflasker, der er blevet omdannet til komfortable og fluffy fyldninger. Disse er dækket af Oeko-Tex-certificeret stof, hvilket gør hele serien af ​​puder bæredygtige. 


MÅL:
L: 62 x B: 29 x H: 10 cm

MATERIALER:
52% VI, 23% CO, 14% LI, 11% PL. -
Pudefyld: 100% genanvendt PET

FARVE:
Blå

WOUD
WOUD er et dasnk designbrand, der skaber tidløse og meningsfulde møbler, lamper og accessories i samarbejde med unge talenter og etablerede designer fra ind- og udland. Med en udpræget for-kærlighed for elegante og æstetiske detaljer har WOUD udviklet en ærlig kollektion forankret i den skandinaviske tradition. De nøje udvalgte designs udgør en sammenhængende kollektion med særskilte formål og funktioner designet til dig - og designet til burg. 

Fragt 29 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

WOUD

WOUD er en dansk designvirksomhed, der skaber tidløse og meningsfulde møbler, lamper og accessories i samarbejde med unge talenter og etablerede designer fra ind- og udland. Med en forkærlighed for elegante og æstetiske detaljer har WOUD udviklet en ærlig kollektion forankret i den skandinaviske tradition.