| Indsamlet til gode formål: 
43.061.457 kr.

Gavekort på 500,- til Hereford Beefstouw i Skive

Udløber om:
0dage0timer0min0sek
Total antal budgivere: 8
Højeste bud lige nu er fra Anne Marie Aggerholm
Vejl. pris 500 kr.
Levering
Levering 0 kr.
Formål: Mors-Thy Håndbold
Se alle auktioner for dette formål her
Udbyder: Hereford Beefstouw Skive
Indløsning

A Hereford Beefstouw i Skive – også kaldet Rosenhøj – ligger unikt placeret i udkanten af Krabbesholm Skov, hvor gamle, kæmpemæssige ege- og bøgetræer danner stedets idylliske rammer.

Vi serverer møre og saftige bøffer af det bedst tænkelige oksekød. Det er hele baggrunden for A Hereford Beefstouws koncept og vores menukort byder på udskæringer for enhver smag.

T-Bone som består af mørbrad på den ene side af benet og filet på den anden side. Ribeye steak med en meget kraftig marmorering, hvilket sikrer den titlen som den mest saftige bøf på menukortet. Bøffen af mørbrad er tykt skåret og meget mør. Bøffen af oksefilet med marmorering og fedtkant, som giver bøffen en saftig og kraftig oksekødssmag.

Mulighederne er mange og vores dygtige tjenere er altid behjælpelige med kompetent vejledning både med valget af bøf og hvordan den skal grilles.

Vores gæster vælger nemlig selv, hvordan deres bøf skal steges. Det gør de ganske enkelt ved at sætte et kryds på stegesedlen. Der er mest smag i en bøf, der er stegt ”rød” eller ”medium” – bliver bøffen gennemstegt, går noget af mørheden og smagen tabt.

Vinkort i særklasse

Vores gæster kan vælge mellem mange udsøgte vine på A Hereford Beefstouws store vinkort. Husets rødvin er spansk og kommer fra vinhuset Daniel Belda i Valencia. Her har A Hereford Beefstouw selv været med til vælge druernes sammensætning, så det er en vin der klæder en god bøf.

Salatbaren er en fryd – også for øjet

Salatbaren er fyldt med friske sprøde grøntsager og salater, frugt og nødder, spændende specialiteter og hjemmelavede dressinger. Lad farverne friste og vælg selv favoritterne til salatskålen.

Unik udsigt og udeservering

Kombinationen af den fantastiske beliggenhed på Rosenhøj 12 meter over vandet og restaurantens gigantiske panoramavinduer giver vores gæster en uovertruffen udsigt ud over Skive Fjord.

I sommermånederne har vi overdækket udeservering, hvorfra man tydeligt fornemmer den maritime stemning med skibe, der stævner ud og ind af lystbådehavnen.

Restauranten på Rosenhøj

Grillen er midtpunktet i restauranten. De smukke y-stole af H. J. Wegner. De fire kunstværker skabt af Tommy Storkholm til restaurantens åbning, som nu tilbage på endevæggen efter mere end 25 års fravær. De brede massive egeplanker der giver en dragende effekt for blikket – ud mod den skønne udsigt.

Gæsten i fokus

A Hereford Beefstouw på ”højen” ejes og drives af Per Jensen og Thomas Hovgaard og det er mere reglen end undtagelsen, at gæsterne bliver mødt af enten Per eller Thomas, når de besøger restauranten. De nyder begge de smukke omgivelser men lader aldrig gå noget forud for det vigtigste nemlig deres gæster.

Per Jensen har været med siden åbningen i 1980 og syv år senere overtog han restauranten. Thomas Hovgaard blev ansat i 1999 og blev medejer af restauranten i 2013.

Rosenhøj har også et selskabslokale, hvor der er plads til 100 personer. Derudover er restauranten handicapvenligt indrettet og har egen parkeringsplads.


Bemærk !!

Kan kun benyttes på Rosenhøj i Skive
Skal indløses inden 6/4-2018