Nicolas Vahe, stentøjskande, sort/brun, h: 15 cm d: 15 cm

116 kr.
Vejl. pris 300 kr.
Ikke på lager

Forrest:
Tilføj et rustikt og personligt touch til dit køkkenbord med den skønne kande, Forrest, fra Nicolas Vahé. Kanden kan bruges til servering af vand, saftevand eller andre læskende drikke. Den kan desuden bruges som opbevaringskrukke i køkkenet, til eksempelvis køkkenredskaber og serveringsbestik. Kanden har et rustikt og eksklusivt look, som nemt kan sammensættes med stel i andre farver. Du kan med fordel kombinere farver og materialer på kryds og tværs, for at skabe din egen personlige stil på bordet.

STØRRELSE:
Forrest:
h: 15 cm
d: 15 cm

MATERIALE:

Stentøj

FARVE:
Forrest: sort/brun

Fragt 29 kr.
Levering 1-2 dage
30 dages returret
Sammen støtter vi velgørende projekter!
Når du handler hos os, er du med til at støtte velgørende projekter med afsæt i FN’s Verdensmål, om børns Sundhed og Trivsel. Læs mere her

Nicolas Vahé

Nicolas Vahé skaber produkter, som gør det nemt at lave god, smagfuld og sund mad hver dag. Produkterne fra Nicolas Vahé sørger for gode smagsoplevelser ud over det sædvanlige og levere samtidig de fineste emballagekombinationer, som er fantastiske flotte at have stående som en del af indretningen. Foruden smagsfulde produkter har Nicolas Vahé også kreeret køkkentilbehør, som både er praktiske og stilfulde.